Perhetyö

Hyvinvoiva perhe on yhteiskuntamme peruspilari, myös romanikulttuurissa. Elämä ja valo toiminnassaan kohtaa perheitä heidän arjessaan vieraillessaan heidän kodeissaan. Elämä ja valo kohtaa perheitä myös erillaisissa tapahtumissa, joita toteutamme yhdessä paikallisten seurakuntien kanssa. Perhetyössä haluamme tukea perheitä arkipäivän asioissa, vanhemmuudessa, iloissa ja suruissa. Järjestömme katsoo tämän työmuodon todella tärkeäksi ja haluamme juuri tähän työmuotoon panostaa.

Yhdyshenkilö: Keijo Baltzar p. 045-111 82 10 keijobaltzar@gmail.com


Työ Ulkomailla

Elämä ja valo ry on perustamisesta lähtien ollut aktiivisesti mukana lähetystyössä eri puolilla maailmaa. Nykyään panostamme Itä-Euroopan romanien tavoittamiseksi. Lähetystyömme on kokonaisvaltaista ihmisten kohtaamista, jossa otamme huomioon hänen henkiset, sosiaaliset ja myös fyysiset tarpeet. Lähetystyötä teemme yhteistyössä Fida International ry:n kanssa. Fida Internetional ry:ssä on perustettu romanilähetystyön koordinaatioryhmä.

Yhteyshenkilö: Tino Grönfors 045-139 87 65 tino_gronfors@hotmail.com

Seurakuntatapahtumat

Elämä ja valo ry järjestää yhdessä eri seurakuntien kanssa hengellisiä tapahtumia. Tapahtuma voi pituudeltaan olla yhdestä päivästä useaan päivään.

Jäjestömme tekee tiivistä yhteistyötä eri seurakuntien kanssa.

Yhdyshenkilö: Keijo Baltzar 045-111 82 10 keijobaltzar@gmail.com